Asset Management

Asset Management

Asset Management

Asset Management

Asset Portal

Vještine povećanja iskoristivosti imovine i optimiziranja nabave i/ili razmještaja ključne su za rast organizacijske učinkovitosti i postizanje vrhunskih financijskih rezultata. ARCHIBUS Asset Portal pruža sredstva za poboljšanje točnosti podataka o registru imovine, povećanje iskoristivosti imovine, te optimizaciju odluka o nabavi imovine i razmještaju u sklopu ukupnog kapitalnog plana. Sposobnosti Asset Portal-a nadilaze sami financijski fokus i mogu također pratiti imovinu po osobi koja je odgovorna za nju, mjestu troška ili odjelu koji ovisi o imovini i/ili fizičkoj lokaciji gdje se imovina nalazi. To pomaže povećanju organizacijske odgovornosti i olakšava pregrupiranje imovine, kada je to potrebno.

Više…

Asset Management

Asset Management

Furniture & Equipment Management

Učinkovito upravljanje fizičkom imovinom, kao što su namještaj i oprema, od vitalne je važnosti za održavanje financijskog zdravlja organizacije. Ipak, pokušaji praćenja promjene imovine i osoblja, a imajući u vidu troškove, često se mogu činiti nesavladivi. ARCHIBUS Furniture & Equipment Management aplikacija je AutoCAD ®-orijentirano rješenje koje vam pomaže upravljati tom imovinom ekonomično i dizajnirati produktivnije radne okoline. Ova aplikacija također pomaže u smanjenju troškova i povećavanju produktivnosti u planiranju i izvršenju selidbe pojedinca ili male skupine, dodavanja, te izmjene. Organizacije koje nailaze na selidbe velikih skupina ili složene procese selidbe/dodavanja/promjene također mogu implementirati web-orijentiranu aplikaciju ARCHIBUS Move Management.

Više…

Asset Management

Asset Management

Telecommunications & Cable Management

Uz brz tempo tehnoloških promjena i usvajanja, važno je da se ažuriranja vaše mreže točno odražavaju kako bi se olakšalo planiranje, poboljšalo upravljanje inventarom, te povećalo radno vrijeme mreže. Sa ARCHIBUS Telecommunications & Cable Management aplikacijom, možete upravljati informacijama o kapacitetu sustava mreže, lokacijama priključaka sustava, poviješću održavanja, nadogradnjama, i još mnogo toga. Ovo neophodno rješenje pokriva sve od pojednostavljivanja otkrivanja kvara do otklanjanja komunikacijskih nepravilnosti prilikom procesa selidbe/dodavanja/promjene, tako da steknete više kontrole nad vašom mrežu umjesto da dozvolite da ona kontrolira vas.

Više…