6. Modul Green Building Professional edukacije: “BIM, Facility Management” – Hrvoje Šolman & Gianmarco Ćurčić Baldini 26.02.2016.

26.02.2016. godine, petak, sa početkom u 09:00 sati u hotelu Esplanade održava se šesti po redu modul u sklopu 5. generacije Green Building Professional 2015/2016 pod nazivom “BIM (Building Information Modeling), Facility Management”.

Predavači, Šolman i Ćurčić Baldini, istaknuti će benefite za projektante koje ostvaruju prilikom uvođenja BIM sustava te će objasniti zašto je BIM budućnost projektiranja i zašto cijeli svijet ide u smjeru BIM-a. Saznajte i zašto britanska zakonska regulativa uvodi obvezu projektiranja  i praćenja projekata kroz BIM sustav za javne građevine. Predavači će obraditi pojedine softverske alate i simulacije za projektiranje te metode kojima se postiže visoka učinkovitost građevina u odnosu na okoliš. Također, objasniti će što je Facitlity Management te kako se nadovezuje na BIM te kako može pomoći u cjeloživotnom upravljanju građevinama.

Kliknite ovdje za više pojedinosti o događaju.