Space Planning & Management

Space Planning & Management

Space Inventory & Performance

Znajući koliko prostora subjekt ima, i kako ga učinkovito koristi, je bitno za upravljanje ukupnim troškom posjedovanja organizacije. Da bi ubrzali vlastiti pristup prostornom inventaru i izvješćima o korištenje za podršku u odlučivanju, ARCHIBUS Space Inventory & Performance modul osigurava integrirano web-bazirano rješenje za pregled i upravljanje različitim tipovima prostora organizacije (kao što su odjeli/sobe/zajednički prostori, vertikalni prodori, uslužna područja, i više) kako bi osigurali optimalnu raspodjelu prostora. Uz ovu aplikaciju, menadžeri mogu planirati veću prostornu učinkovitost premještanjem odjela i identificiranjem mogućnosti za konsolidaciju.

Fleksibilno web-bazirano izvještavanje o prostoru

Menadžeri često trebaju generirati detaljna izvješća o raspodjeli i korištenju prostora. Sukladno tome, oni također trebaju utvrditi koji prostor može biti okupiran. ARCHIBUS Space Inventory & Performance modul podržava oba cilja, i svaki eventualni zahtjev između. Samo-uslužno, web-bazirano izvješćivanje o prostoru omogućuje organizacijama da upravljaju svojim prostorom učinkovitije i naprave informiranije planske odluke vezane uz prostor. Ova sposobnost pomaže ostvariti značajne operativne uštede ili izbjegavanje nepotrebnih kapitalnih rashoda.

Poboljšajte učinkovitost izvedbe zgrada

Stope učinkovitosti mogu biti važni čimbenici kada menadžeri prostora ili nekretnina analiziraju prostor za najam ili za kupnju zgrade, kao i za ocjenu i usporedbu izvedbe već zauzetog prostora. ARCHIBUS Space Inventory & Performance modul pruža sve alate koji vam trebaju za analizu i izvješće o tome kako učinkovito se vaš prostor koristi i odrediti koje su promjene potrebne za poboljšanje iskoristivosti prostora.

Poboljšajte planiranje prostora / sposobnosti dizajna

Imajući točan, obranjiv prostorni inventar i sposobnost proizvodnje izvješća, pomoći će u kritičnim odlukama upravljanja prostorom, poput konsolidacije, premještaja i akvizicije. ARCHIBUS Space Inventory & Performance modul osigurava centralnu, lako pristučnu pohranu podataka koja pomaže voditeljima odjela i prostora u vizualizaciji svojih prostornih inventara, te koordiniranju svojih napora u osmišljavanju putokaza za buduća stjecanja, raspolaganja i raspodjele prostora.

Integrirajte sa drugim aplikacijama

Dok ARCHIBUS Space Inventory & Performance modul može biti postavljen na samostalnoj osnovi, on se također može integrirati s drugim ARCHIBUS aplikacijama za obavljanje različitih funkcija na radnom mjestu usluge.

Prednosti

 • Donosi fleksibilan samo-uslužni alat, izvještavanje za učinkovitu raspodjelu prostora i kontrole troškova
 • Poboljšava procjenu performanse zgrade i omogućuje precizno vrednovanje
 • Poboljšava mogućnosti dizajna/planiranja za učinkovitije korištenje prostora

Aktivnosti i izvještaji

 • View Building Performance Report
 • View Rooms by Building and Floor; Division and Department; Floor and Department; Room Standard
 • Highlight Rooms by Department, Room Standard, Room Category and Type
 • View Groups by Building, Floor, Department
 • Highlight Groups by Department, Group Standard
 • View Departments by Building, Floor, Departments per Floor
 • View Remaining Area
 • Show Departmental Stack Plan
 • Show Departmental Analysis Chart


Space Inventory & Performance aplikacija omogućuje analizu katova prema korištenju odjela i pomaže identificirati prilike za preraspodjelu i svrstavanje.