Workplace Services

Workplace Services

Workplace Services

Workplace Services

Reservations

Kako dobro organizacija upravlja vremenom svojeg najvrednijeg i skupog resursa – svojih ljudi – je mjera zaista učinkovitog i suradničkog okruženja. Uklonite neugodne dvostruke rezervacije, prostorije prevelike ili premale za svrhu sastanka, te pogrešna raspodjela resursa pomoću web-orijentiranog ARCHIBUS Reservations modula. ARCHIBUS Reservations modul pruža intuitivno, integrirano rješenje za raspoređivanje zajedničkog prostora i povezanih sadržaja. To vam daje kontrolu nad svim detaljima koji su uključeni u planiranje, raspoređivanje i praćenje zajedničkog prostora, uključujući laku koordinaciju unutarnjih i vanjskih pružatelja usluga koji podržavaju audio-vizualne, ugostiteljske, ili druge zahtjeve.

Više…

Workplace Services

Workplace Services

Service Desk

Da li vaša organizacija doživljava česte pogreške i propuštene prioritete stoga što se uslužnim zahtjevima ne rukuje ispravno? Eliminirajte potrebu za pridijeljenim osobljem za obradu uslužnih zahtjeva i osigurajte centralizirani, samouslužni portal za zajedničke uslužne zahtjeve. ARCHIBUS Service Desk je web-orijentirana aplikacija koja omogućuje jednostavne, samouslužne procese za najčešće tražene usluge, uključujući selidbe/dodavanja/izmjene, rezervacije prostorija, upravljanje projektima, između mnogih drugih zahtjeva. Service Desk modul automatizira ciklus uslužnih zahtjeva putem oznaka iz ugovora o razini usluga (SLA) o ovlaštenju, davanju prioriteta, usmjeravanju, i završetku zahtjeva. Povećajte učinkovitost, smanjite troškove i poboljšajte zadovoljstvo korisnika pomoću ARCHIBUS Service Desk modula.

Više…

Workplace Services

Workplace Services

Hoteling

U mnogim organizacijama, uredski prostor često je nedovoljno iskorišten za 50% ili više, što je rezultira stvarnim vlasništvom i emisijom stakleničkih plinova većima od potrebnih, zajedno s njihovim pripadajućim troškovima. Web-orijentiran ARCHIBUS Hoteling modul omogućuje organizacijama da više u potpunosti iskoristite postojeći prostor, potencijalno smanje zakupljeni/vlastiti prostor u svom portfelju, kao i da smanje emisije stakleničkih plinova i operativne troškove radnog prostora. Podržava privremenu raspodjelu radnog prostora za dinamičke projektno temeljene timove i omogućuje provedbu sve popularnije inicijative za rad na daljinu. Dodatno, Hoteling modul pojednostavljuje implementaciju povrata naplate zajedničkih prostora, što dodatno potiče učinkovitost prostora i odgovornost za troškove popunjenosti.

Više…

Workplace Services

Workplace Services

Fleet Management

Održavanje flote mobilne imovine vaše organizacije presudno je za sigurnost i učinkovitost vašeg poslovanja. Optimizirajte izvedbu flote praćenjem upotrebe svakog vozila, dostupnosti, rasporeda održavanja i više pomoću ARCHIBUS Fleet Management modula. Kombinirajući ove informacije s drugim podacima o upravljanju objektima i infrastrukturom također poboljšava vaše sposobnosti za kontrolu troškova i dodjelu resursa. Fleet Management modul može biti personaliziran i dodan postojećoj ARCHIBUS implementaciji ili može biti postavljen odvojeno kao samostalno rješenje. Konfigurira se, personalizira, te postavlja putem klijenta poslužitelja ili web-orijentirane platforme temeljeno na specifičnim potrebama klijenta.

Više…